Καλώς ήρθες στην σελίδα της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών. Η Ν.Μ. Γιαννιτσών βρίσκεται σε κομβικό σημείο επάνω στη διασταύρωση των οδικών αξόνων Θεσ/νίκης Έδεσσας (κάθετη στην Εγνατία οδό) και Αλεξάνδρειας (Ν. Ημαθίας)- Γουμένισσας (Ν. Κιλκίς). Απέχει σαράντα οκτώ (48) χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Θεσ/νίκης.

Είναι κτισμένη στο Ν.Α άκρο της πόλης των Γιαννιτσών σε λόφο που δεσπόζει της πόλης, στην οδό τέρμα Σεμερτζίδη, πολύ κοντά από τα όρια των Νομών Ημαθίας, Θεσ/νίκης και Κιλκίς, ενώ είναι πολύ κοντά σ’ όλα τα ανατολικά δημοτικά διαμερίσματα του Ν. Πέλλας. Διαθέτει δύο (2) εισόδους-εξόδους μέσω αύλειου χώρου προς το κυρίως κτίριο. Το κυρίως κτίριο διαθέτει στο ισόγειο τρεις (3) εισόδους (κεντρική είσοδος, είσοδος επειγόντων περιστατικών και είσοδος εξωτερικών ιατρείων).

Το κτίριο του Νοσοκομείου έχει συνολικό εμβαδόν 13.446 τ.μ ανεπτυγμένα σε ισόγειο και 4 ορόφους και δόθηκε προς χρήση το 1993 (θεμελιώθηκε το 1989).

Στο ισόγειο του είναι ανεπτυγμένα το Γραφείο Υποδοχής Ασθενών, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), το Τμήμα Κίνησης Ασθενών, το Τμήμα Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων, τα Εξωτερικά Τακτικά Ιατρεία, τα Εργαστήρια, το Φαρμακείο, το Τηλεφωνικό Κέντρο, το Γραφείο Επισκεπτριών Υγείας, το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας και το Κυλικείο.

Στην ανατολική πλευρά της Ν.Μ. Γιαννιτσών, στο ισόγειο, βρίσκεται η Ψυχιατρική Κλινική με ανεξάρτητη είσοδο. Είναι πλήρως ανεπτυγμένη με 12 κλίνες και δικό της αύλειο χώρο.

Στον πρώτο όροφο είναι τα γραφεία Διοίκησης, η Διοικητική-Οικονομική Υπηρεσία, η Νοσηλευτική Υπηρεσία, το αυτοτελές Τμήμα Οργάνωσης & Πληροφορικής, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας, η αίθουσα τοκετών, ο Γυναικολογικός Υπέρηχος, τα Χειρουργεία, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το Κυτταρολογικό Εργαστήριο καθώς και το Γαστρεντερολογικό ιατρείο.

Στον δεύτερο όροφο είναι ανεπτυγμένα τα τμήματα Μαιευτικό-Γυναικολογικό και Παιδιατρικό.

Στον τρίτο όροφο είναι ανεπτυγμένα τα τμήματα Χειρουργικό και Ορθοπεδικό και η ειδικότητα  Ω.Ρ.Λ..

Στον τέταρτο όροφο είναι ανεπτυγμένα τα τμήματα Καρδιολογικό και Παθολογικό και και η Μονάδα Εμφραγμάτων.

Τέλος, στο υπόγειο βρίσκονται η Υποδιεύθυνση Τεχνικού, τα μαγειρεία, η κεντρική αποστείρωση, νεκροθάλαμος, το αρχείο, το λεβητοστάσιο, οι αποθήκες φαρμακείου και υλικού.

Ο οργανισμός του Νοσοκομείου Γιαννιτσών προβλέπει οργανικές κλίνες 175 και είναι όλες αναπτυγμένες. Λειτουργούν 5 χειρουργικές αίθουσες «άσηπτες» συν 1 «σηπτική» και μία αίθουσα τοκετών.