plougarlis-thank-you

Ευχαριστήρια επιστολή στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Εδέσσης

Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για τη σημαντική δωρεά ογδόντα (80) τεμάχια προστατευτικών γυαλιών, είκοσι (20) τεμάχια μάσκες προσώπου τύπου FFP3  και εκατόν είκοσι (120) τεμάχια υφασμάτινες μάσκες προσώπου για χρήση της Ν.Μ.Γιαννιτσών, εν όψη της κρίσιμης χρονικής περιόδου κρουσμάτων με τον ιό του COVID-19, που κάθε είδος θεωρείται  πολύ  σημαντικό αυτή τη χρονική στιγμή, για την αντιμετώπιση και τη νοσηλεία στο Νοσοκομείο, των ασθενών που τυχόν έχουν προσβληθεί με τον συγκεκριμένο ιό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Αυτές οι πράξεις προσφοράς και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν και συμπάσχουν  με τις πράξεις τους,  τον ανθρώπινο πόνο.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι, θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας, ενημερώνοντας τους πολίτες της πόλης μας καθώς και  τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ – Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ