Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για τη σημαντική δωρεά του συλλόγου σας, 10 στηθοσκοπίων και ενός παλμικού οξύμετρου, εν όψη της κρίσιμης χρονικής περιόδου κρουσμάτων με τον ιό του COVID-19, που κάθε είδος θεωρείται  πολύ  σημαντικό αυτή τη χρονική στιγμή, για την αντιμετώπιση και τη νοσηλεία στο Νοσοκομείο, των ασθενών που τυχόν έχουν προσβληθεί με τον συγκεκριμένο ιό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν και συμπάσχουν  με τις πράξεις τους,  τον ανθρώπινο πόνο.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας, ενημερώνοντας τους πολίτες της πόλης μας καθώς και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ – Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ